Årh, hvem der bare kunne komme tilbage til bøgeskoven, dugfriske fadøl, madboder og smuk musik igen. Bare en enkelt aften! Det kan Smuk Event hjælpe dig med

Smuk Event kan arrangere en festival for 50 til op til 10.000 personer. Vi opbygger location i ægte festivalånd centreret omkring en stor scene, dekoreret og udstyret med rekvisitter fra Smukfest, som er med til at give den helt ægte festivalstemning, som du kender fra Smukfest. Musikken får I præcist, som I vil have den, og som økonomien rækker. Om I er mest til pop eller rock, det helt nye eller gode, gamle klassikere, skal vi nok finde på noget sammen!

På Smukfest er madudbuddet ligeså varieret som musikprogrammet. I vores verden er maden er ligeså vigtig for din festivaloplevelse som musikken, festen og øllen er det. Derfor er der boder og retter fra hele verden, når du er til fest i bøgeskoven. Det har vi selvfølgelig taget med os, når Smuk Event holder fest i festivalens tegn. Derfor kan I hele aftenen spise fra forskellige madboder rundt omkring i teltet. Der er burgere, pølser, chili con carne, sushi, pandekager osv.