Er du også vild med de gamle badehoteller – så bare vent til du ser Walthers Hvile, vores gamle charmerende badehotel på Samsø. Her har du de perfekte rammer for et mere intimt arrangement væk fra omverdenen.

Walthers Hvile, det tidligere Samsø Bad, er en velistandsat ejendom med en stor grund og sandstrand – direkte ned til havet ved Ballen på Samsø. Den charmerende bygning fremstår med pudesede skagensgule facader og har balkon til såvel havet som gaden.

Bag de idylliske og inspirerende rammer i den smukke natur, findes 12 moderne værelser og et stort lokale til møder eller fest. I tilknytning hertil er et stort køkken samt en festlig bar. Udenfor findes en stor overdækket terrasse der vender mod havet med flot udsigt til Samsøbælt og Sjælland.

Hvis du mangler et ekstraordinært sted til møder-/kongres- og kursusaktiviteter, bryllupper eller andre festlige lejligheder er Walthers Hvile stedet. Der er plads til 70 gæster (dog kun 68 overnattende – så der må trækkes lod om luftmadrassen) og med regelmæssige færgeovergange fra både Jylland og Sjælland er det nemt at komme frem.