Læs hvad kunder har at sige om vores fester

Smuk Event arrangerer fester for op til 55.000 personer – og alt derimellem

Royal Unibrew

“Når vi i Royal Unibrew planlægger at afholde et møde/event, så er det helt naturligt at tænke og entrere med Smuk Event. Fra store møder/events med +200 mennesker til mindre mere intime møder/event, så dækker kompetencerne for eksekvering i særklasse godt. Stort/småt, så altid den samme høje service og smil, lige fra idefasen til eksekveringen. Det som på imponatorskalen hver gang har stået meget tydeligt tilbage er, at alting kan lade sig gøre. Et nej er grundlæggende ikke en mulighed hos Smuk-Event."
Søren Jørgensen
On Trade Direktør, Royal Unibrew

jem & fix

“Smuk Event er nede på jorden og kan levere en gennemarbejdet succesfuld fest til en god pris. De tilpasser produktet efter vores ønsker og alligevel bliver vi gang på gang positivt overrasket over hvad det ender med. Vores medarbejdere er altid glade når det er Smuk Event der holder festen. SMUK Event skaber en tryghed i planlægningen, så vi kan læne os tilbage, for vi VED at produktet bliver leveret og har stor tillid til Smuk Event.”
Joan G. Trothe
jem & fix

Engage Festival

“Smuk Event er kendt for at være professionelle og have et godt produkt. Dermed kunne jeg forvente, at de leverede, og det øgede min sikkerhed for kvaliteten af produktet. Jeg havde tillid til, at det mundede ud i et godt arrangement.”
Jeppe Michael Jensen
Engage

Jyllands-Posten

”Smuk Event leverer altid et gennemført arrangement med udgangspunkt i vores ønsker og budget. De er altid yderst fleksible og imødekommende – og så gør det bestemt ikke noget, at det altid er sjovt at planlægge og holde arrangementer med dem.”
Nikolaj Worm
Redaktør, Jylland-Posten

Heartland

"Smuk Event har været en stærk samarbejdspartner på Heartland siden opstarten, hvor de i de første år håndterede bardrift og logistik. I de seneste år har samarbejdet bestået i at udvikle vores luksuscamping, hvilket har været en stor succes.”
Ulrik Ørum-Petersen
CEO, Heartland

Skanderborg Fælled

"Skanderborg Fælled stod færdig i oktober 2016, og arrangerede en stor åbningsfest hvor alle borgere i Skanderborg Kommune var indbudt. Borgerne kunne opleve de nye faciliteter, hvor især den gode lydoplevelse i dobbelthallen kom ud over rampen med hjælp og vejledning fra Peter Bertholdt/SmukEvent. Succesen fra åbningsfesten har afledt mange gode oplevelser sammen med Smuk Event hvor det gode samarbejde og fælles passion for gode og skæve musikoplevelser har afledt en række musikalske oplevelser for især de musikglade borgere fra hele Danmark. Med nytænkning lykkes det sågar at afholde corona venlige koncerter i slutningen af 2020, hvor publikum blev siddende og bestilte drikkevarer via mobilen. Skanderborg Fælled ser fremad mod et forsat godt samarbejde i vores fælles mål om at skabe gode oplevelser”
Mikkel Bendixen
Driftschef, Skanderborg Fælled

Aarhus Tech

"Smuk Event skabte en super fed fest for os. En fest, der stadig bliver talt om. Man bliver mødt af en imødekommende og professionel organisation, der er gode til både at bakke op om og udfordre de ideer, man selv har.”
Hanne Lindbo
Aarhus Tech

EMR Murer & Entreprenør

”Skal vi lave arrangement igen, i halv/hel/større skala end sidste gang, ved jeg, hvor jeg skal henvende mig. Igen tak for hjælpen Smuk Event.”
Per Breinbjerg
Adm. Dir./Medejer EMR Murer og Entreprenør A/S

LUNAR

"Smuk Event hjalp os med at holde en fest, som havde elementerne, vi kender fra en sand festival! Eksekvering, kommunikation samt samarbejdet med teamet fra Smuk Event var der intet at sætte en finger på, og vi fik sammen skabt præcis den fest, som vi håbede på. Derudover var det fedt at have en samarbejdspartner, hvor man kunne mærke, at intet element eller detalje var for lille til at blive taget seriøst”
Lunar

WODEN

"WODEN A/S er glade og stolte legekammerater med Smukfest, og da festivalen i år desværre blev aflyst var Smuk Event løsningen til, hvordan vi kan give vores medarbejdere en unik oplevelse. I samarbejde med Smuk Event fik vi stablet en lille Smuk ”firma” fest sammen på kærligheden og havde en unik dag som blev gennemført ned til den mindste detalje. Vi vil til enhver tid anbefale Smuk Event til andre og vil helt sikkert bruge dem igen, når muligheden opstår."
Carsten Holm
Founder & CEO, WODEN
Vi skaber festen efter dine behov

Mere end 17 års erfaring og ekspertise

Som navnet indikerer, er Smuk Event i familie med den store Smukfest i Skanderborg. Vi er et eventselskab, der omfavner hele festpaletten; om du søger sparring eller ønsker en komplet løsning til alt fra fødselsdage til store firmafester, så er vi klar med assistance.

I mindebogen har vi amerikanerfest, oktoberfest, beachparty, farmerfest og meget mere. Har du et tema i tankerne? Vi sørger for at fuldføre temafesten ned til mindste detalje!

Jem og fix 2017 - fotograf Per Bille-20170909-0359
medhjælperfest 2012 - print -Fotograf Per Bille-20120512-8712

Skal vi planlægge jeres fest?
Skriv til os!