Har du arrangementet klar, men mangler det sidste?

Lokaler, grej eller vores populære Tenthouse? Vi udlejer også diverse ting.

Hvad tilbyder vi?

Udover at afvikle events og fester, hjælper vi også gerne, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med et event.

Kvalificeret rådgivning til det succesfulde event

Der er aldrig to udfordringerne og opgaver der er ens. Og ej heller er din udfordring for stor eller for lille. Vi leverer hvad du har brug for!

Tenthouse

Tenthouse er et luksustelt til den komfortable campist og en opfindelse, der er lavet i et samarbejde mellem Smukfest, Smuk Event og Zifer Autohome. Teltet tilbyder soveplads til 2 personer på madras, indlagt strøm, lys og aflåselig safetybox. Derudover er det hævet fra jorden, så både du og din baggage kan bo sikkert og tørt.

Fakta om Tenthouse:

  • En 135 x 200 madras
  • Indlagt strøm
  • Aflåselig safetyboks
  • Fast bund over jorden
  • Plads til bagagen
  • Øl-holder og en masse praktiske detaljer
 

Ved interesse kan du kontakte Søren Bertholdt på sorenb@smukfest.dk

Containerbar

Under opbygning.

Walthers Hvile

Walthers Hvile, det tidligere Samsø Bad, er en velistandsat ejendom med en stor grund og sandstrand – direkte ned til havet ved Ballen på Samsø. Den charmerende bygning fremstår med pudesede skagensgule facader og har balkon til såvel havet som gaden.

Bag de idylliske og inspirerende rammer i den smukke natur, findes 12 moderne værelser og et stort lokale til møder eller fest. I tilknytning hertil er et stort køkken samt en festlig bar. Udenfor findes en stor overdækket terrasse der vender mod havet med flot udsigt til Samsøbælt og Sjælland.

Hvis du mangler et ekstraordinært sted til møder-/kongres- og kursusaktiviteter, bryllupper eller andre festlige lejligheder er Walthers Hvile stedet. Der er plads til 70 gæster (dog kun 68 overnattende – så der må trækkes lod om luftmadrassen) og med regelmæssige færgeovergange fra både Jylland og Sjælland er det nemt at komme frem.

 

– 12 værelser

– Stort forsamlingsrum 

– Plads til 70 gæster (68 overnattende) 

– Køkken og bar

– Vildmarksbad med udsigt over strand og vand

Du kan læse mere om Walthers Hvile og muligheden for at leje her 

Capri

Capri i Skanderborg kan rumme op til 250 personer og ligger i idylliske omgivelser med både skov og sø i baghaven.

Det er det ideelle sted, hvis din fest mangler det rigtige lokale, eller hvis du skal have hjælp til årets fest fra Smuk Event. Stedet kan rumme alt fra bryllupper, fødselsdage og firmafester til møder og konferencer.  

På Capri finder du en fastmonteret bar med køleskabe samt fadølsanlæg. Derudover er der også tænkt på musikken med et fastmonteret anlæg der har input til diverse mobile enheder – så er rammer sat for det perfekte event.

Stedets øvrige inventar, heriblandt køkkengrej, maskiner, borde, stole, service, scenepodier osv., må ligeledes bruges som led i arrangementet.

Kort og godt:

  • Plads til 250 personer
  • Beliggende ved Skanderborgs Bøgeskov
  • Fastmonteret bar og anlæg


Læs mere om Carpi og muligheden for at leje lokalet her 

Lille Capri

Med plads til 120 gæster og beliggenhed i de smukkeste omgivelser i bøgeskoven med kig til søen, er Lille Capri ideelt til fester, firmaarrangementer, konferencer eller noget helt fjerde.

Vi hjælper dig gerne hos Smuk Event med at forme festen, men ellers er du også velkommen til bare at leje lokalet og klare resten selv.

Ligesom hos storebroren Capri, har vi sat rammerne for dit arrangement med fastmonteret bar med køleskab og fadølsanlæg. Stedets øvrige faciliteter herunder begrænset køkkenudstyr, opvaskemaskine, kaffemaskine og service må benyttes, som det fremgår af inventarlisten.

Kort og godt:

– Beliggende i Skanderborg
– Plads til 120 gæster 
– Bar inkl. køleskab og fadølsnlæg
– Køkken inkl. service

Læs mere om Lille Carpi og muligheden for at leje lokalet her 

Vil du gerne låne eller leje?
Skriv til os!