Læs hvad kunder har at sige om vores fester

Smuk Event arrangerer fester for op til 55.000 personer – og alt derimellem

Royal Unibrew

“Når vi i Royal Unibrew planlægger at afholde et møde/event, så er det helt naturligt at tænke og entrere med Smuk Event. Fra store møder/events med +200 mennesker til mindre mere intime møder/event, så dækker kompetencerne for eksekvering i særklasse godt. Stort/småt, så altid den samme høje service og smil, lige fra idefasen til eksekveringen. Det som på imponatorskalen hver gang har stået meget tydeligt tilbage er, at alting kan lade sig gøre. Et nej er grundlæggende ikke en mulighed hos Smuk-Event."
Søren Jørgensen
On Trade Direktør, Royal Unibrew

jem & fix

“Smuk Event er nede på jorden og kan levere en gennemarbejdet succesfuld fest til en god pris. De tilpasser produktet efter vores ønsker og alligevel bliver vi gang på gang positivt overrasket over hvad det ender med. Vores medarbejdere er altid glade når det er Smuk Event der holder festen. SMUK Event skaber en tryghed i planlægningen, så vi kan læne os tilbage, for vi VED at produktet bliver leveret og har stor tillid til Smuk Event.”
Joan G. Trothe
jem & fix

Engage Festival

“Smuk Event er kendt for at være professionelle og have et godt produkt. Dermed kunne jeg forvente at de leverede og det øgede min sikkerhed for kvaliteten af produktet. Jeg havde tillid til at det mundede ud i et godt arrangement.”
Jeppe Michael Jensen
Engage

Jyllands-Posten

–”Smuk Event leverer altid et gennemført arrangement med udgangspunkt i vores ønsker og budget. De er altid yderst fleksible og imødekommende – og så gør det bestemt ikke noget, at det altid er sjovt at planlægge og holde arrangementer med dem.”
Nikolaj Worm
Redaktør, Jylland-Posten
Vi skaber festen efter dine behov

Mere end 17 års erfaring og ekspertise

Som navnet indikerer, er Smuk Event i familie med den store Smukfest i Skanderborg. Vi er et eventselskab, der omfavner hele festpaletten; om du søger sparring eller ønsker en komplet løsning til alt fra fødselsdage til store firmafester, så er vi klar med assistance.

I mindebogen har vi amerikanerfest, oktoberfest, beachparty, farmerfest og meget mere. Har du et tema i tankerne? Vi sørger for at fuldføre temafesten ned til mindste detalje!

Jem og fix 2017 - fotograf Per Bille-20170909-0359
medhjælperfest 2012 - print -Fotograf Per Bille-20120512-8712

Skal vi planlægge jeres fest?
Skriv til os!